BejelentésA - K Irodatechnikai és Irodaberendezési Bt.
A - tól függ ki alatt törik el a szé - K

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

free counters

 

Szeretettel köszöntöm Önt honlapunkon!

 

Vannak akik a 27 év alatt már találkoztak velünk, vannak akik még nem, de ha esetleg eltörik, vagy elromlik, az irodai forgó-,vagy tárgyalószék amin most ül, akkor gondoljon ránk!

Ez lehet:

Antares Hungary Kft,

Linea Nagykereskedelmi Kft,

BUFA Kft,

által gyártott forgó- vagy, tárgyalószék.

Vállalkozásunk - 1994-ben - egy spontán ötletből - erdélyből menekül főnököm szerint nekem nincs családom, ezért kirúgott - kezdte meg működését, de úgy, hogy nem volt egyetlen egy Ügyfelünk sem, tehát akiknek és akikkel együtt dolgozunk, azt nem elvettük, vagy átcsaltuk valakitől.

Ráadásul nem akartunk a sokadik ker./szolg. vállalkozásként beállni, a sorba.

Mivel a kezdetektől csak végfelhasználók részére kínáljuk szolgáltatásainkat, ezért viszonteladókat nem áll módunkban és nem is kívánunk kiszolgálni.

Cégünk nevében minden benne van magyarul és egyszerűen amivel foglalkozunk.

Mivel nem szeretnék senkit sem untatni hosszasan honlapunk olvasásával,- a többi sort már senki sem fogja elolvasniSmile- ezért egyszerűbb talán, ha az elérhetőségeink fülecskére való kattintás segítségével (ak.irodatechnika@gmail.com) felveheti velünk a kapcsolatot.

Akinek még maradt türelme azoknak még mesélnék mi történt velünk.

Bizony azóta - sok víz folyt le - dolgoztunk a Dunán közlekedő turista hajón, lakókocsiban és úgy, hogy géppisztollyal a hátunk mögött álltak.

A kezdetekben alaptevékenységünk főleg irodai kisgépek (írógépek, számológépek, stb.) szervizelése volt, mert ezt tanultam anno a Hernád utcai "Akadémián", de a vállalkozásról, marketingről, mint fogalom, nem volt ismeretünk.

A mai napig nem a - mindenképpen - való eladás a célunk!

Kicsit olyan, mint a számítógép, mert egy széket is - ha az igénybevételt ismerjük - össze lehet rakni alkatrészekből, ezáltal tartósabbá, terhelhetőbbé válik.

Figyeltük, hogy a profik mitől lettek sikeresek és tanulni soha nem szégyen.

Fokozatosan igyekeztünk a megélhetés és a piacon való megmaradást megtanulni, elfogadni, vagy elfogadtatni magunkat és így sok tapasztalatot szereztünk és szerzünk a mai napig.

Kezdőknek figyelem! 2006-ban volt az első év, hogy több volt a bejövő telefonon történő megkeresés, mint a mi kimenő hívásaink. Valamint ebben az évben a Központi Okmányiroda Visegrádi utcai részlegében végeztünk felújítási munkálatokat, mely során 100 tárgyaló és 43 forgó- szék ülő és hátlapját cseréltük le a kiválasztott arculati színre, természetesen a mechanika meghagyásával. Ebből a ráfordításból Ügyfelünk mindössze csak kb. 60 darab új széket tudott volna beszerezni. Nyitottak vagyunk ma is mindenre és nem szokásunk elzárkózni, vagy nemet mondani valami újra. Ilyen volt például a XVI. Kerületi Önkormányzat előtt található kerti padok teljes felújítása, valamint az épületben található hirdetőtáblák minta utáni elkészítése, mivel itt kellett először valamit önállóan alkotni és nem javítani.

Nem biztos, hogy mi vagyunk a legjobbak, de a véletlen itt is segíthet.

Az irodai forgószékek és a tárgyalószékek javítása is ennek a nyitottságnak, valamint ezeknek a "nem" hagyományos székeknek a térhódításának, javításra felmerülő igény pedig egy kicsit a tudatos vásárlóknak - Önöknek - köszönhető.

Ezáltal az irodák otthonossá, az otthonok - induló vállalkozások miatt pedig - irodákká alakultak át.

Árajánlatainkat 95 %-ban fogadják el Ügyfeleink, sajnos az 5 %-os hibaszázalék a RPC-ből érkező Yell székek javításánál fordulhat elő, mert itt többe kerül a hús, mint a leves.

Természetesen a javításon kívül új bútorokat, kiegészítőket, forgó- és tárgyalószékeket is forgalmazunk a gyártó ajánlott ára alapján, de csak megrendelésre, viszont több szín, szövet és mű/bőr

" kárpitból " lehet választani.

Közösségi adószámunk is van 2019.05.22.-e óta.

2021.03.16. óta - kiemelt Ügyfelünknek köszönhetően - Magyarország teljes területén dolgozhatunk.

Lehet, hogy vannak olyanok akik pénzt is kapnak, mert a Facebook-on fent vannak, mi nem, viszont az Ariba Network-on is meg tudnak találni.

Van olyan ügyfelünk aki szerint pocsék a honlapunk, de a munkát mégis mi kaptuk meg.Budapest, 2021.10.26. 

Tisztelettel:


Szrenka András

Irodagépműszerész / beltag / ügyvezető

 

Tel/fax:     +36-1-239-5633

mobil:       +36-30-472-7702

u.i./p.s.

Ez a Honlap unszolások és cikizések miatt jött létre, hogy miért nincs.

Most már van, de ettől még nem hiszem, hogy a babérjainkon ülhetünk és a képen látható hölgy nem nálunk dolgozikWink.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!